BLOG / HABER / DUYURU

Bağlıcada Balık Sezonu Açıldı!!!

Balık sevmeyen var mıdır? Şöyle bi hamsi tava olsa yanında da bol malzemeli salata. Veya ızgara palamut, fırında çipura, istavrit kızartma. Offff!!!! Kim hayır diyebilir ki?

Balığı mevsiminde tüketmek hem vitamin açısından hem de lezzet açısından çok önemlidir. Kasım ve Aralık aylarında uskumru, lüfer, hamsi ve barbun gibi balık türleri bolca bulunur ve tam olarak yağlandığı için çok lezzetlidir.

 

Gelelim Bağlıca’ya;

Yaklaşık 1 ay kadar oldu Bağlıca’da güzel bir balıkçı açıldı. Bulvar üzerinde Balık Sarayı. Ya oturup güzelce istediğiniz balığı yiyebiliyorsunuz, ya da istediğiniz balığı seçip istediğiniz gibi pişirtip evinize götürebiliyorsunuz veya balığınızı alıp “ben kendim temizlerim kendim pişiririm ve afiyetle yerim” diyebiliyorsunuz.

Yeni bir balıkçı dükkânı daha açılacak yakında Bağlıca girişinde. Peki yeter mi iki balıkçı bu semt için? Nüfusun bu kadar yoğun olduğu bi semt için yetmez bence. Yeni firmaları bekliyoruz Bağlıca’ya. :) 

 

İlgili Etiketler